УКРАЇНСЬКІ СКАУТИ

Соціальна Мережа Організації Українських Скаутів ОУС

Останнім часом бачимо якесь стрімке і швидке розширення рядів нашої Організації. До Організації Українських Скаутів приходять нові люди старі залишаються в рядах знаходячи нове для себе в наших рядах.

Для когось ОУС це вже 5-6 років скаутингу, для мене це 10 років клопітливої праці і діяльності. Для когось це нове пізнання.

Однак всі ми ОУСівці- скаути Організації Українських Скаутів ОУС. У нас як в кожної Організації є свої і проблеми і здобутки, непорозуміння і радості.

Радості, спільні мандрівки, спільне вирішення спільних ж проблем, їдження зі спільного казана, захист від наїздів пластунів та інших ворогів, спільні пошуки, спільні здобування нових знань і спільних пригод.

Для когось вони нові, але щоб зробити крок, вони довго наважувалися, дивилися наші фото, вивчали матеріали і ці скаути також можуть сказати свою думку…

Свою думку можуть сказати і вже досвідчені скаути і їм є що сказати.

Пластуни кажуть що все що не пластове немає права на існування і неефективне і непроживе і півроку. Однак ОУС цього року виповнилося 9 років і це вже щось.

А Ваша думка?

Показати

Відповісти на це

Відповіді на тему

Ну что здесь думать. По тихонечку, по немножечку и будем далее развиваться. А иначе никак...
Главный наш конёк, то что у наших рядах все кто Украинский патриот независимо от национальности и языка.
Нас обьединяет Скаутская Идея и Украина. И это главное!!!

Відповісти на це

Я згідний з Євгеном.
Щодо питанння ПЛАСТ-ОУС,моя думка така - ми живемо у демократичній державі і кожен має право на вираження своєї позиції щодо цього чи іншого питання , я вважаю , найкращим виходом з ситуації можна вважати наступне:не звертати уваги на те що говрять інші.Конфронтації виникають з наступного - чим більше людей звертає уваги на цю проблему і виносить на загальні питання ,тим більше розгоряється цей конфлікт.Я не схвалюю жоден конфлікт та схильний до перемовин,хоча в даній ситуації , ставлю це під великий сумнів.

Відповісти на це

Я згідний з тим що треба старатися не конфронтувати з будь-ким. Однак важко. Бо Пласт не хоче втрачати монополію.
З іншого боку це їхня справа що вони хочуть. Наше завдання розвиток Організації Українських Скаутів ОУС всупереч всім обтяжуючим оставинам...

ФОКУС said:
Я згідний з Євгеном.
Щодо питанння ПЛАСТ-ОУС,моя думка така - ми живемо у демократичній державі і кожен має право на вираження своєї позиції щодо цього чи іншого питання , я вважаю , найкращим виходом з ситуації можна вважати наступне:не звертати уваги на те що говрять інші.Конфронтації виникають з наступного - чим більше людей звертає уваги на цю проблему і виносить на загальні питання ,тим більше розгоряється цей конфлікт.Я не схвалюю жоден конфлікт та схильний до перемовин,хоча в даній ситуації , ставлю це під великий сумнів.

Відповісти на це

Згідний на 100%

Velykyy Lys said:
Наше завдання розвиток Організації Українських Скаутів ОУС всупереч всім обтяжуючим оставинам...

Відповісти на це

Звісно ж пластуни не визнають навіть факт існування ОУС, вчитайтеся факт існування 500-т особової діяльної Скаутської Організації!!!! То які можуть бути перемовини?!

ФОКУС said:
Я згідний з Євгеном.
Я не схвалюю жоден конфлікт та схильний до перемовин,хоча в даній ситуації , ставлю це під великий сумнів.

Відповісти на це

Пласт и пластуны ведуть себя по крайней мере ооочень странно. Но мне кажеться тема не о этом. Даже обидно что все разговоры на форуме в группах сходится к пластунам. Что у нас своих проблем не хватает?
-Подготовка к Вифлеемском,
-Как воспитать молодые кадры
-Как сделать класные мероприятия, мандривкы и лагеря
-Как прищепить ребятам Христианские ценности при этом не обидеть религиозные чувства каждого из них.
Сотрудничество с Мировым скаутингом.
Работы полно!!!
А то как дети. В самом деле )))
Velykyy Lys said:
Звісно ж пластуни не визнають навіть факт існування ОУС, вчитайтеся факт існування 500-т особової діяльної Скаутської Організації!!!! То які можуть бути перемовини?!
ФОКУС said:
Я згідний з Євгеном.
Я не схвалюю жоден конфлікт та схильний до перемовин,хоча в даній ситуації , ставлю це під великий сумнів.

Відповісти на це

Роботи звичайно багато,але ,якшо в когось є бажання , той неодмінно цю роботу виконає....
Можна було б розподілити роботу,щоб організаційно не мати клопоту ....
До прикладу як виховати молоді кадри : теорія+практика=хороший результат ....
Про релігійні цінності : я вважаю це треба робити з самого початку....тепер інше покоління ,інші цінності, інша мораль,
до прикладу таке - навіщо молоді десь займатися якимись аморальними речами ,якшо можна - чи піти на роботу, чи зайнятися чимсь корисним,ну навіть здійсненням мрій,це саме просте,якшо людина немає мрії або цілі вона - існує,
якшо людина має якусь мету треба до неї йти, морально ,духовно рости.набиратися знань,вмінь.Особливо це питання стосується неблагополучних сімей - діти не мають де себе подіти і йдуть на вулицю....алкоголь ітд....рідко там панують якась мораль...Ось, тому балачками мало шо можна зробити...треба діяти....

Недавно,це було десь жовтень місяць на вулицях Львова проходила акція християнської організації "Територія правди"- проти залежності алкогольної і тютюнової....і досить файно , фотки можна продивитись на сайті організації
що розміщена в www.vkontakte.ru .Цим вони показали свою позицію з даного питанння(Виховання молоді і суспільства),Ось такий коротенький приклад дії.

Відповісти на це

В Організації Українських Скаутів ОУС це:
-Вифлеємське Світло Миру
-Акція Святий Миколай, ходимо наприклад в Дитячий ожоговий центр з подарунками і Світлом, спільно з Мальтійською Службою Допомоги тощо...
Однак звичайно шукаємо, шукаємо ще якісь цікаві соціальні проекти. Однак головне щоб на все вистарчало часу.

ФОКУС said:
Роботи звичайно багато,але ,якшо в когось є бажання , той неодмінно цю роботу виконає....
Можна було б розподілити роботу,щоб організаційно не мати клопоту ....
До прикладу як виховати молоді кадри : теорія+практика=хороший результат ....
Про релігійні цінності : я вважаю це треба робити з самого початку....тепер інше покоління ,інші цінності, інша мораль,
до прикладу таке - навіщо молоді десь займатися якимись аморальними речами ,якшо можна - чи піти на роботу, чи зайнятися чимсь корисним,ну навіть здійсненням мрій,це саме просте,якшо людина немає мрії або цілі вона - існує,
якшо людина має якусь мету треба до неї йти, морально ,духовно рости.набиратися знань,вмінь.Особливо це питання стосується неблагополучних сімей - діти не мають де себе подіти і йдуть на вулицю....алкоголь ітд....рідко там панують якась мораль...Ось, тому балачками мало шо можна зробити...треба діяти....

Недавно,це було десь жовтень місяць на вулицях Львова проходила акція християнської організації "Територія правди"- проти залежності алкогольної і тютюнової....і досить файно , фотки можна продивитись на сайті організації
що розміщена в www.vkontakte.ru .Цим вони показали свою позицію з даного питанння(Виховання молоді і суспільства),Ось такий коротенький приклад дії.

Відповісти на це

Згідний Александре з тобою... я певну інформацію про Вифлеємське Світло Миру вже маю не тільки із ЗМІ але й і з цьогосайту, звичайно....

Відповісти на це

Відносно Акції «Вифлеємське Світло Миру» то ми маємо добрий досвід проведення цієї акції і навіть не гірше ніж Пласт.

Організація Українських Скаутів ОУС вже девятий рік приноситиме Вифлеємське Світло Миру.

Ми приносимо це Світло і в церкви і в костели, в школи, в благодійні установи, лікарні…

Створений навіть Офіційний Сайт акції ОУС «Вифлеємське Світло Миру» http://svitlo-vsm.at.ua/ а також Живий Журнал

http://community.livejournal.com/bsp_action

Ось декілька кадрів з Вифлеємського Світла:

На деталях не варто зупинятися так як тема не про Вифлеємське Світло… ФОКУС said:

Згідний Александре з тобою... я певну інформацію про Вифлеємське Світло Миру вже маю не тільки із ЗМІ але й і з цьогосайту, звичайно....

Відповісти на це

Звичайно , є багато інших акцій які заслуговуюсь на увагу ,не варто зупинятися лише на цьому.

До прикладу ви сказали Александре наступне :

У нас як в кожної Організації є свої і проблеми і здобутки, непорозуміння і радості.

Може варто також приділити увагу саме підкресленим вище словам ?
Як уникнути непорозумінь?Як вирішити проблеми?Які саме проблеми є до вирішенння?

Відповісти на це

Звичайно що проблеми і непорозуміння треба вирішувати, однак не зациклюватися на них і звичайно в жодному разі не паплюжити Організацію перед зовнішнім світом.
Пошуки проблем і шляхи їх вирішення одне з основних завдань Проводу Організації, проводу Округ, Осередків, Стягів і звісно Дружин.
Чесно кажучи в ОУС проблем як і в більшості Скаутських Організацій хоч як греблю гати, багато. Адже ОУС- частинка Українського суспільства, яке суспільство така і ОУС. Однак є перевага в тому, що хоч ми частинка суспільства однак ми стараємся вберігати дітей від наприклад згубного впливу вулиці, наркотиків, цигарок, алкоголю.
Звичайно вуличним дітям тяжко в скаутингу адже тут якісь обовязки: Дотримуватися і знати Скаутський Закон, одягати однострій, відвідувати регулярно скаутські сходини (збірки), заходах, приймати участь у таборах, здобувати ступені виконуючі якісь завдання.
Я вже не говорю про неможливість вживання поганих слів і матюків, неможливість паління цигарок і розпивання алкоголю...
Тому скаутинг для загалу є відповідальна річ. Дитина чи батьки які прагнуть щоб дитина була скаутом подумають спочатку. Бо скаутинг це також і певна відповідальність за взяті на себе якісь обовязки... Дитині яку виховує вулиця в такій Організації дуже тяжко, хоча і для неї двері відкриті.
Особисто скажу, під час літнього табору в Польщі мав можливість спілкування з дітьми малозабезпечених сімей (не варто утотожнювати з дітьми вулиці це зовсім різні поняття) та дитячих будинків Західної Польщі, скажу так чудові діти але дуже нещасні... У нас в Україні таких нажаль сила силенна, і їм якось треба допомогти... Однак в Організації Українських Скаутів до всіх однакове ставлення і вимоги також...
З дітьми кризових груп варто також займатися, навіть не займатися а всіляко допомагати соціальним службам та спільнотам соціального напрямку, християнським спільнотам робити це... Приймати участь у волонтерських акціях тощо...
ОУС операється передовсім на середній прошарок населення (95%) зі всіма його здобутками і проблемами...

ФОКУС said:
Звичайно , є багато інших акцій які заслуговуюсь на увагу ,не варто зупинятися лише на цьому.

До прикладу ви сказали Александре наступне :

У нас як в кожної Організації є свої і проблеми і здобутки, непорозуміння і радості.

Може варто також приділити увагу саме підкресленим вище словам ?
Як уникнути непорозумінь?Як вирішити проблеми?Які саме проблеми є до вирішенння?

Відповісти на це

Відповісти на це

Бедж УКРАЇНСЬКІ СКАУТИ

Завантажується...

Форум

Velykyy  Lys

Що ви думаєте про Організацію Українських Скаутів ОУС 86 відповідей

Останнім часом бачимо якесь стрімке і швидке розширення рядів нашої Організації. До Організації Українських Скаутів приходять нові люди старі залишаються в рядах знаходячи нове для себе в наших ря…

Починає Velykyy Lys Організація Українських Скаутів ОУС і суспільство/ Organization of Ukrainian Scouts OUS and society. Остання відповідь - ФОКУС Dec 8.

ФОКУС

ВІРШ - ПРОЗА - ОПОВІДАННЯ 15 відповідей

Автор:Андрій"ФОКУС"Бучак ВІРШ СКАУТУ Де темні ліси співають поважні пісні , і де поля шумлять в делекім просторі, а очі його десь там, в далечині........ скаут блукає і не шкодує мязів простої....…

Починає ФОКУС Творчість скаутів. Остання відповідь - ФОКУС Nov 27.

ФОКУС

ГРИП_ЯК ГРИП ВПЛИВАЄ НА ДІЯЛЬНІСТЬ ОУС(ваші роздуми) 9 відповідей

Це другий тиждень карантину.Багато хто сидить вдома та гріється,дехто розгулює по вулицях і незважає на попередження медиків про небезпеку зараженнявірусом. Як ви вважаєте ,чи впливає перебіг каранти…

Починає ФОКУС Скаутська методика/ Scout methods. Остання відповідь - ФОКУС Nov 13.

Velykyy  Lys

Тепер скаутам ОУС можна спілкуватися по Skype 3 відповіді

Тепер скаутам ОУС можна спілкуватися по Skype. Насправді нові технології і до України дійшли. Тепер відкрилася Skype лінія і в керівника Організація тобто в мене. Багато скаутів також мають сполученн…

Починає Velykyy Lys Теревені/Talking. Остання відповідь - ФОКУС Nov 12.

Velykyy  Lys

Які вам найбільше сподобався літній скаутський табір ОУС у 2009 році? 4 відповіді

Вжке закінчилася літня пора а отже і літні табори цього року. Нас чекають акції і заходи і добрі справи. А наступні табори вже наступного 2010 року. Цього року ми мали два літні табори, а саме: Літні…

Починає Velykyy Lys Табори і мандрівки/ Camps and rovers. Остання відповідь - Velykyy Lys Aug 31.

Музика

Завантажується...

© 2009   Created by Velykyy Lys on Ning.   Create a Ning Network!

Беджі  |  Поскаржся  |  Умови доступу  |  Terms of Service

Sign in to chat!