На жаль, це тема закрита для подальших зауважень.
Останнім часом бачимо якесь стрімке і швидке розширення рядів нашої Організації. До Організації Українських Скаутів приходять нові люди старі залишаються в рядах знаходячи нове для себе в наших рядах.
Для когось ОУС це вже 5-6 років скаутингу, для мене це 10 років клопітливої праці і діяльності. Для когось це нове пізнання.
Однак всі ми ОУСівці- скаути Організації Українських Скаутів ОУС. У нас як в кожної Організації є свої і проблеми і здобутки, непорозуміння і радості.
Радості, спільні мандрівки, спільне вирішення спільних ж проблем, їдження зі спільного казана, захист від наїздів пластунів та інших ворогів, спільні пошуки, спільні здобування нових знань і спільних пригод.
Для когось вони нові, але щоб зробити крок, вони довго наважувалися, дивилися наші фото, вивчали матеріали і ці скаути також можуть сказати свою думку…
Свою думку можуть сказати і вже досвідчені скаути і їм є що сказати.
Пластуни кажуть що все що не пластове немає права на існування і неефективне і непроживе і півроку. Однак ОУС цього року виповнилося 9 років і це вже щось.
А Ваша думка?
Мітки:
Цікава новина,як ви думаєте Олександре?Це дуже хороша можливість не тільки показати нашу думку чи позицію ,але й позицію ОУС щодо цього питання, висвітлити ОУС,та й самій організації це було б корисно ?Ваші роздуми....?
як казав Роберт Стівенсон Баден Павл(засновник скаутського руху )скаутинг це життя і я згідний зним!ОУС НАЙКРАЩА ОРГАНІЗАЦІЯ!!!!!!!!!Де можна іпожартувати і десципліну гарну мати Я вірю внас! Г О Т У Й С Ь !!!!!!!!!!!!!
Скаутинг є поза політикою. Отже кого підтримувати кожен буде самостійно за власним сумління. Я особисто визначився і це мій особистий вибір. В кожного він свій...
Відносно «Президент, який потрібен молоді» участь в цьому проекті також практично індивідуальна. Однак ми розіслали запрошення на Сайти ОУС. Справді Скаутинг як Організація є поза політикою. Навіть дивись ситуація в деяких громадських організаціях і в тій також (небуду її називати...) вона стали заручниками політичних ігор дорослих дядьків, а дітей виводять на демонстрації на користь одного з кандидатів та його політичної сили... А якщо в когось інакша думка? я вважаю що позаполітичність скаутингу є ознакою саме демократії і вільного вибору кожного в тому числі твого. ОУС виховує членів громадянського суспільства українського і національно свідомого, однак без націоналістичного напрямку і спрямування...
Відносно роверскаутів то вони можуть самостійно не використовуючи імя ОУС, членів ОУС, символіки та однострою ОУС та Скаутингу загалом займатися політикою та політичною діяльністю, обирати і обиратися за того, за кого він вважає за необхідне і відповідно до його сумління, при тому ця особа може бути і скаутом ОУС.
З іншого боку ОУС приймає участь у суспільних процесах, диспутах на зразок того, можливо конкурс на тему сучасної політики (знову ж таке політики вигадані тощо...), також має право висловлювати свою суспільну позицію, без визначеного кандидата чи політичної сили...
Згідний Олександре....,кожен висловлює свою позицію щодо того чи іншого питання.....я вважаюдемократичним позицію ОУС,щодо цього....!
Velykyy Lys said:Скаутинг є поза політикою. Отже кого підтримувати кожен буде самостійно за власним сумління. Я особисто визначився і це мій особистий вибір. В кожного він свій...
Відносно «Президент, який потрібен молоді» участь в цьому проекті також практично індивідуальна. Однак ми розіслали запрошення на Сайти ОУС. Справді Скаутинг як Організація є поза політикою. Навіть дивись ситуація в деяких громадських організаціях і в тій також (небуду її називати...) вона стали заручниками політичних ігор дорослих дядьків, а дітей виводять на демонстрації на користь одного з кандидатів та його політичної сили... А якщо в когось інакша думка? я вважаю що позаполітичність скаутингу є ознакою саме демократії і вільного вибору кожного в тому числі твого. ОУС виховує членів громадянського суспільства українського і національно свідомого, однак без націоналістичного напрямку і спрямування...
Відносно роверскаутів то вони можуть самостійно не використовуючи імя ОУС, членів ОУС, символіки та однострою ОУС та Скаутингу загалом займатися політикою та політичною діяльністю, обирати і обиратися за того, за кого він вважає за необхідне і відповідно до його сумління, при тому ця особа може бути і скаутом ОУС.
З іншого боку ОУС приймає участь у суспільних процесах, диспутах на зразок того, можливо конкурс на тему сучасної політики (знову ж таке політики вигадані тощо...), також має право висловлювати свою суспільну позицію, без визначеного кандидата чи політичної сили...
Роботи вистачає,це радує....
Одна історія про хлопця
Він дуже полюбляв веселощі ,ігри,але завжди грався сам.У нього не було друзів.Всі насміхалися з нього.І кожен раз ,коли йому було сумно,він ховався в хатинці на дереві.Туди він нікого не пускав.Це був його світ.Світ в якому він жив - кожного дня він піднімався і опускався по кількадесять разів.Він полюбляв теж проводити час серед тварин та природи.Він кохав це.Якось одного дня його життя змінилося.Все кардинально помінялося.Цей випадок він запятає назавжди
Якось до нього в гості приїхав його дідусь.Це була звичайна подія.Як завжди.Але цього разу все було значно інакше.
- Дідусю,а чому ти так рідко до нас приїжджаєш?
-Те саме я хотів запитати твою маму,чому вона рідко мене провідує?Ти як внучку?Що в тебе файного?
-Та нічого ,дідусю ти бачив ,яку хатинку мені тато змайстрував?
-Бачу,знаєш,ти мені нагадав одну історію з мого дитинства,послухаєш?
-Так,дідусю ,розказуй хутчіш!???????
-Коли я був малий ,такий самий ,як ти ,дідусь взяв мене за руку і повів у ліс.Там він мені розказував цікаві історії про звірів ,показував дерева,завжди памятатиму,як ми розпалювали вогнище ,він мене вчив риболовлі ,як виживати серед природи.Знаєш,природа - дар від Бога.Бог створив усе це ,щоб ми могли жити,щоб проживши ще один день - дарувати радість Богу.Ось так.А скажи ти любиш природу?
- Так дідусю,дуже!!!!!!!
-Ходім зі мною ,я тобі щось покажу - ось бачиш сонце,хмари ,дерева,поле?Це все для нас,внуку.Я знаю ,що тобі потрібно.Ходім зі мною
-Ходім!!!!!!!!
-Коли відчуваєш смуток не ховайся від світу.Все буде гаразд.Відкрийся світу.Навіть якщо він тебе не розуміє,це не означає,що треба засмучуватися і плакати.Радій!!!!!!Будь щасливим!!!!!!Насолоджуйся життям!!!!!Кожною секундою.Кожною миттю.Ти можеш.Я вірю в тебе.Зроби крок на зустріч долі і хоча доля - пані з забаганками - нездавайся.Я вірюв тебе.
Запрошуємо на
УКРАЇНСЬКІ СКАУТИ
Останнім часом бачимо якесь стрімке і швидке розширення рядів нашої Організації. До Організації Українських Скаутів приходять нові люди старі залишаються в рядах знаходячи нове для себе в наших ...
Починає Velykyy Lys Організація Українських Скаутів ОУС і суспільство/ Organization of Ukrainian Scouts OUS and society. Остання відповідь - ФОКУС 6 годин тому.
Автор:Андрій"ФОКУС"Бучак ВІРШ СКАУТУ Де темні ліси співають поважні пісні , і де поля шумлять в делекім просторі, а очі його десь там, в далечині........ скаут блукає і не шкодує мязів простої......
Починає ФОКУС Творчість скаутів. Остання відповідь - ФОКУС 10 годин тому.
Це другий тиждень карантину.Багато хто сидить вдома та гріється,дехто розгулює по вулицях і незважає на попередження медиків про небезпеку зараженнявірусом. Як ви вважаєте ,чи впливає перебіг каран...
Починає ФОКУС Скаутська методика/ Scout methods. Остання відповідь - ФОКУС Nov 13.
Тепер скаутам ОУС можна спілкуватися по Skype. Насправді нові технології і до України дійшли. Тепер відкрилася Skype лінія і в керівника Організація тобто в мене. Багато скаутів також мають сполуче...
Починає Velykyy Lys Теревені/Talking. Остання відповідь - ФОКУС Nov 12.
Вжке закінчилася літня пора а отже і літні табори цього року. Нас чекають акції і заходи і добрі справи. А наступні табори вже наступного 2010 року. Цього року ми мали два літні табори, а саме: Літ...
Починає Velykyy Lys Табори і мандрівки/ Camps and rovers. Остання відповідь - Velykyy Lys Aug 31.
© 2009 Created by Velykyy Lys on Ning. Create a Ning Network!